5 Aralık 2008 Cuma

Binbirmarka Ortaklık Sistemi

Ortaklık Nedir?
Satış Ortaklığı binbirmarka.com ile yapacağınız özel bir anlaşma ile kendi sitenizden binbirmarka.com ürünlerinin tanıtımını / reklamını yapıp satışlardan komisyon almanızı sağlayan bir sistemdir.
Kendi web sitenizde yapacağınız genel binbirmarka.com tanıtımları ya da ürün tanıtımlarına tıklayıp binbirmarka.com'a geçiş yapan ve sitemiz üzerinden sipariş veren kişilerin alışveriş tutarlarının %10 'u size ödenir.Buna ek olarak sitenizden giriş yapan ve binbirmarka.com'a üye olan kişilerin bir yıl boyunca yapacakları tüm alışverişlerde de size tutarın %10 'u ödenir.
Ayrıca siteniz üzerinden binbirmarka.com'a gelen her tıklama için 1 YKR, binbirmarka.com'a üye olan her kullanıcı için 10 YKR alışveriş yapılmasa dahi tarafınıza ödenir.
Komisyon tutarı toplam alışveriş tutarının kesinleşen kısmı (müşterinin ödeyeceği rakam) üzerinden hesaplanır. Bir sipariş kesinleşip müşteri tarafından ödemesi yapılmadan hesabınıza komisyon aktarımı yapılmaz.
Binbirmarka Satış Ortaklığı bünyesinde yapmış olduğumuz iyileştirme çalışmaları sonuçlanmıştır. Site yönetimince alınmış olan kararlar sonucunda aşağıdaki düzenlemeler yapılmıştır;
Ayrıca aşağıdaki niteliklere sahip web sitelerine çok özel bir teklifimiz var. Eğer;
a) Sitenizin Google Page Rank değeri 4 ve üzeri değerdeyse
b) Sitenizin Alexa Traffic Rank değeri ilk 100.000 ve altındaysa
c) Siteniz bayanlara yönelik ve nitelikli içerik taşıyorsa (Moda, yemek, bayan forum, bayan haber, diyet v.b. siteler)
d) Ben satıştan değil, tıklamadan kazanmak istiyorum diyorsanız
e) Bizim tavsiye edeceğimiz 5 ortaklık banner içerisinden birisini seçer sitemin üstte ve görünen bir kısmına yerleştiririm diyorsanız
Size özel teklifimiz;
Şu an sistemimizde uygulanmakta olan ödeme kriterleri;
TIKLAMA BAŞINA 0,01 YTL
ÜYE KAYDI BAŞINA 0,10 YTL
SATIŞ BAŞINA KOMİSYON %10
Eğer yukaridaki kriterlere sahipseniz tarafınıza verilecek muhtemel teklif;
TIKLAMA BAŞINA 0,03-0,05 YTL arası
ÜYE KAYDI BAŞINA 0,10 YTL
SATIŞ BAŞINA KOMİSYON %5

>>Üyelik >>Bilgi >>Kazanma Şekli
Powered By Blogger