5 Aralık 2008 Cuma

Markum Satış Ortaklığı Programı

Program nasıl çalışıyor?
Markum.net’e, üyelik şartlarını kabul ederek üye olan herkes, Satış Ortaklığı Programı’na doğal olarak katılmış olur. Markum.net üyelik formunu doldurarak üye olan ve böylece programa katılanlar, Markum.net’ten, kendilerinin ve referans olacakları kişilerin alışverişlerinde kullanabilecekleri bir adet referans kodu (Referans ID) alırlar. Bu referans kodunu kullanarak üye olan ve alışveriş yapan, üye olmak suretiyle elde ettiği referans kodunun da başkalarının üyelik ve alışveriş işlemlerinde kullanılmasını sağlayan ve referans ettiğinin referans ettiği şeklinde devamlılık zinciri ne kadar uzun olursa olan, herkes bu çok katmanlı yapıdan prim kazanmaya devam eder.
Kazanç hangi eylemlerden gerçekleşir?
Markum.net Satış Ortaklığı Programı’nda kazanç üç farklı eylem sonucu gerçekleşir: Üyelik, alışveriş ve tıklama.
Üyelik: Üye olan herkes, kazandırdığı üye başına anında 1 $ kredi kazanır. (Ancak bunun için Markum.net’ten 50 $’lık herhangi bir ürün, hizmet veya servisi almış olması gerekmektedir. Bu şart yalnızca üye kazandırma için geçerlidir.)
Alışveriş: Üye olan herkes, yaptığı ve referans kodunu kullanarak yaptırdığı alışverişten kredi kazanır. Bunun için daha önceden herhangi bir ürün, hizmet veya servis hizmeti almış olma zorunluluğu yoktur.
Tıklama: Markum.net’e bir banner, sponsor bağlantı, link ve benzeri materyalleri kullanarak ziyaretçi yönlendirilmesi sonucu elde edilen kazançtır. Bunun için site sahiplerince yapılan teklifler değerlendirmeye alınır. Teklifi değerlendirilen site sahibi ile Markum.net arasında anlaşma yapılır.

>>Üye Ol
Powered By Blogger