5 Aralık 2008 Cuma

Floratürk Satış Ortaklığı

Satış Ortaklığı FloraTurk.Com ile yapacağınız özel bir anlaşma ile kendi sitenizden FloraTurk.Com ürünlerinin tanıtımını / reklamını yapıp satışlardan komisyon almanızı sağlayan bir sistemdir.
Kendi web sitenizde yapacağınız genel FloraTurk.Com tanıtımları ya da ürün tanıtımlarına tıklayıp FloraTurk.Com'a geçiş yapan ve çiçek siparişi veren kişilerin alışveriş tutarlarının %12 'si size ödenir.
Buna ek olarak sitenizden giriş yapan ve FloraTurk.Com'a üye olan kişilerin bir yıl boyunca yapacakları tüm alışverişlerde de size tutarın %4 'ü ödenir.
Sitenizden geçiş yapan kişileri nasıl takip edeceksiniz?
FloraTurk.Com Satış Ortağı olduğunuzda size verilecek olan şifre ile hesabınızı her an online takip edip ne kadar para kazandığınızı öğrenebilirsiniz. Sitenizden geçiş yapan kişi sayısını, üye olan kişi sayısını, yapılan alışverişleri ve kazandığınız komisyon tutarlarını gün bazında takip edebilirsiniz.
Ödemeler nasıl yapılıyor?
Bir ay içinde kazandığınız komisyon miktarı kesinleştirilip size bir sonraki ayın 15. günü e-mail ile bildirilir ve belirteceğiniz banka hesabınıza ay sonunda aktarılır.
Ödenecek komisyon miktarının 50 milyon TL altında olması durumunda bu miktar ödenmeyip bir sonraki aya devredilir.

>>Kayıt Formu >>Nasıl Çalışıyor
Powered By Blogger