5 Aralık 2008 Cuma

Gittigidiyor İş Ortaklığı Programı

Başvuru formu ve kabul kriterleri
Başvuru formunu doldurduktan sonra GittiGidiyor tarafından size programa kabul edilip edilmediğinize dair bir bilgi mesajı gelecektir. Başvuru formunu doldurmadan önce program kurallarımızı mutlaka okumalısınız. Bu bölümde programa kabul edilme kriterlerinin başında, hangi tür alan adına sahip sitelerin kabul edildiğinin detaylı açıklaması da vardır. Programımıza hem şirketler, hem de şahıslar katılabilir.
Reklam kampanyası ve içerik oluşturma
İş ortaklığı programımıza kabul edildikten sonra üye girişi yaparak, reklam görsellerinizi birkaç dakika içinde oluşturabilirsiniz. Siteniz sayfalarına, en uygun boyutlara göre seçim yapıp hangi sayfanızda hangi ürün çeşidini ağırlıklı olarak göstereceğinize karar vermelisiniz. Web sitenizin içeriğiyle ne kadar ilişkili ürün çeşidi gösterirseniz tıklama oranı ve dolayısıyla da kazancınız o kadar hızlı artacaktır.
Tıklama başına kazanç
Web sitenizde yayınladığınız GittiGidiyor reklamlarına yapılan her tıklama başına 4 Ykrş'a kadar gelir edebilirsiniz. Başlangıçta her site tıklama başına 3 Ykrş gelir elde eder. Ancak ilerleyen süreçte sitenizin performansı önem kazanır. Çünkü tıklamalardan gelip GittiGidiyor'a kayıt olan kullanıcı sayınız arttıkça, tıklama başına elde edeceğiniz kazanç da artacaktır.
Ödemeler, vergi & fatura
İş ortaklığı programımıza Şirket sitesi olarak da, Bireysel site olarak da katılabilirsiniz. Her iki site şekli için de minimum ödeme limiti 50 YTL (50.000.000 TL)'dir. Bu limite ulaşan veya geçen site sahibinin isteği doğrultusunda, ödemeler her haftanın son iş günü olan Cuma günleri yapılır.

>>Başvuru Formu >>Program İşleyişi >>Kurallar >>Örnekler
Powered By Blogger