5 Aralık 2008 Cuma

Randevum Satış Ortaklığı

Nasıl Randevum.com satış ortağı olabilirim?
Randevum.com satış ortaklığı klik ,silver üye ve gold üyeye aynı anda komisyon vermeye başlamıştır.Artık tüm webmasterlar sitelerinden Randevum.com a klikleyen,üye olan ve para ödeyerek gold üye olan tüm kullanıcılardan para kazanmaya başlamışlardır.
Randevum.com satış ortaklığı, webmasterlara en az klik başına 1 YKR,kayıt olan üye başına enaz 3 YKR ve gold üye olan kişilerde kişinin satın aldığı üyelik bedelinin en az %25 ini webmasterlarla paylaşma esasına kuruludur.

En az diyoruz çünkü; bu oranlar sizin istatistiklerinize göre değişecektir;Nasıl mı?
Sitenize koyduğunuz bannerın ana sayfada olup olmamasına, klik üretip üretmediğinize,sizden gelen kullanıcının gold üye olarak randevum.com u kullanmasına, Randevum.com a kayıt olduktan sonra kendisine gönderilen konfirmasyon linki ile kendisini onaylamasına, Randevum.com bannerlarının sitenizde ne kadar süredir yayında olduğuna göre oranlarınız otomatik olarak değişecektir. Bu oranları arttırmanın yolu uzun süreli birlikte çalışmamızdır.
Randevum.com satış ortaklığı, uzun vadede daha da karlıdır,göreceksiniz ki her geçen gün kazandığınız komisyonlar artarak devam edecektir. Çünkü, kullanıcılarımızın büyük bir bölümü, önce profillerini siteye bırakarak üye olmakta, sonradan, sistemi iyice tanıdıktan ve faydalarını gördükten sonra üyelik satın almaktadır. Sitenizden gelerek profilini bırakmak suretiyle üye olan birisi, bir sene sonra dahi paralı üyelik opsiyonunu seçerek üye olabilir ve siz buradan komisyonunuzu alabilirsiniz.

>>Başvuru Formu >>Detaylı Bilgi >>Ortaklık Sözleşmesi
Powered By Blogger